Please select a page template in page properties.

Plinski kondenzacijski kotel Thermo Condens WTC-GW 32-B

Z novim Thermo Condens WTC-GW 32-B je Weishaupt razširil novo generacijo plinskih kondenzacijskih kotlov s 15 oz. 25 kW na 32 kW.

Novi 32 kW kotel dosledno poenostavlja komunikacijo med človekom in tehniko ter hkrati ostaja 100% združljiv z dosedanjimi kondenzacijskimi kotli. Montaža in vzdrževanje sta sedaj še enostavnejša.

Levo hidravlika in mehanika, desno elektronika
Zaradi vertikalne ločitve funkcionalnih enot so posamezni sestavni deli kot gorilnik, toplotni izmenjevalec, črpalka itd. pregledno nameščeni in enostavno dostopni za vzdrževalne posege. Poleg tega sta hidravlika in elektronika vodotesno izolirane.

Garantirano uravnovešeno
Novi kondenzacijski kotel se lahko brez problema montira in zažene. V embalaži se nahaja zaščitni podstavek iz stiropora, ki ima dva praktična ročaja s pomočjo katerih se naprava dvigne na montažno letev. Zaradi priročne montažne letve in dvojne izravnalne naprave je možno kotel naravnati v zelo kratkem času ter ga zamakniti vodoravno in navpično za 10 mm. To je v vsakodnevni praksi zelo koristna pomoč pri montaži, ker se vrtanje lukenj redkokdaj izvede v milimeter natančno.

Visoka učinkovitost zaradi visoko zmogljivega toplotnega izmenjevalca
Izpopolnjen visoko zmogljiv toplotni izmenjevalec je izdelan iz visokokakovostne aluminij/silicij zlitine. Prednosti izmenjevalca so visoka toplotna prevodnost (6,7-krat boljše kot legirano jeklo), učinkovitost, robustnost in dolga življenjska doba. Površina toplotnega izmenjevalca ima posebno, ki s tem dimnim plinom odjema čim več energije. Rezultat tega je letna energijska učinkovitost 94% in razred energijske učinkovitosti A.

Izgorevalna regulacija SCOT z razširjenim modulacijskim območjem
Samoumerjevalen Weishauptov SCOT sistem zagotavlja vedno optimalno kakovost izgorevanje kljub različni sestavi plina. Modulacijsko območje sega sedaj pri novem 32 kW kotlu navzdol do 3,8 kW. To je velika prednost v vse bolj pomembnem obratovanju pri delni obremenitvi.

Hiter zagon zaradi asistence
Po določitvi okvirnih pogojev vam asistenca zagona predlaga možne hidravlične variante. Z izbiro željene hidravlike se nato vnaprej nastavijo številni regulacijski parametri. To poenostavi zagon ter prihrani čas.

Modularni sistem za upravljanje naprave (WEM)
Weishauptov modularni sistem za upravljanje naprav (WEM) je vsestransko uporaben in razširljiv, tudi pri kompleksnih sistemskih napravah. Standardna regulacija v plinskem kondenzacijskem kotlu obsega krog ogrevanja in krog tople sanitarne vode. Poleg tega je možno dodatno priključiti do 24 ogrevalnih krogov. Vsak dodatni ogrevalni krog se poveže prek razširitvenega modula s centralno regulacijsko enoto.

Udobno upravljanje prek aplikacije ali spletnega brskalnika
Zahvaljujoč serijskem LAN vmesnikom ter Weishauptovem portalu za upravljanje naprav, lahko novi plinski kondenzacijski kotel enostavno komunicira prek interneta z osebnim računalnikom, pametnim telefonom ali tablico. Pri tem so zagotovljeni najvišji varnostni standardi. Seveda je lahko upravljanje naprave izvedeno prek opcijske sobne naprave.

Up