slowenien si O podjetju Načela

Načela

Ime Weishaupt pomeni zanesljivost, visoko kakovost in najboljši servis. Kot družinsko vodeno, srednje veliko podjetje smo dovolj veliki, da smo z našo energijsko tehniko uspešni po celem svetu. Smo pa tudi dovolj majhni, da lahko ukrepamo neodvisno, odgovorno, fleksibilno in dosledno.

Kot družinsko podjetje ne nosimo samo odgovornosti za naše proizvode, temveč tudi za naše sodelavce. To zaupanje dobimo nazaj v obliki odgovorne, zveste delovne kulture. Podatek, da so pri nas uslužbenci zaposleni po 25, 40 ali celo 50 let, nam gotovo pove več kot katerikoli lesketajoči prospekt. Dobra klima, sestavljena iz dela, veselja in zanesljivosti, je temelj zadovoljstva naših kupcev po celem svetu.

Zanesljivost v raziskovanju, izdelavi in servisu.

Dipl. Ing. Siegfried Weishaupt

"Pri nas se natančno načrtuje, ustrezno dela in pravilno obračunava.
To je zanesljivost v vseh pogledih, za tem stojim s svojim imenom."
(dipl. inž. Siegfried Weishaupt)

Zanesljivo raziskovanje

V Weishauptovem raziskovalnem in razvojnem centru trenutno okoli 100 visoko specializiranih tehnikov, konstruktorjev in inženirjev razvija tehnične izdelke za serijsko proizvodnjo. Tukaj se ustvarja temelj za zanesljivo Weishauptovo tehniko.

Zanesljiva izdelava

Visoka kakovost in natančnost je naše merilo. »Know-how« naših kvalificiranih sodelavcev tiči v vsakem proizvodu in je predpostavka za uspešno rast podjetja. Pri Weishauptu gredo na tržišče samo dozorele naprave in nadomestni deli, ki pri stranki zanesljivo upravljajo svoje delo.

Zanesljivi servis

Dober servis je zelo pomemben del naše obsežne ponudbe storitev. Kompetentni strokovnjaki so za naše stranke vedno na voljo, kadar nas potrebujejo - 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Z rednimi izobraževanji naših strokovnih partnerjev, servisnih tehnikov in sodelavcev vedno skrbimo za to, da je posredovano aktualno znanje o proizvodih in tehniki in da se to znanje lahko praktično uporabi ter s tem omogoči zanesljivo delovanje servisa.

Iščete Weishaupt partnerje v Vaši bližini?

Tukaj najdete lokacijo Vašega Weishaupta
Iskanje

Želite osebno svetovanje od Weishaupt strokovnjaka?