Please select a page template in page properties.

Nova Weishaupt podružnica v Neussu

Družba Max Weishaupt GmbH, eden vodilnih svetovnih proizvajalcev ogrevalne tehnike, ima od leta 1965 podružnico v Neussu. Približno 50 zaposlenih je odgovornih za prodajo, ponudbe in naročila ter zagotavljanje tehničnega svetovanja, servisa in storitev za stranke.

Družba Max Weishaupt GmbH, eden vodilnih svetovnih proizvajalcev ogrevalne tehnike, ima od leta 1965 svojo podružnico v Neussu. Približno 50 zaposlenih je odgovornih za prodajo, ponudbe in naročila ter za zagotavljanje tehničnega svetovanja, servisa in storitev za stranke.

Povodje na levem bregu Rena zajema celotno Spodnje Porenje od Kleve na severu do Selfkanta na jugu. Na desnem bregu Rena ponujamo svetovanje za mesta Düsseldorf, Wuppertal, Solingen in Remscheid – vključno z bližnjo okolico. Zaradi znatno razširjene ponudbe izdelkov in pozitivnega razvoja podružnice Weishaupt Neuss smo zdaj morali zgraditi novo stavbo, da bi zadostili naraščajočim zahtevam. Nova stavba podružnice je bila zgrajena v severnem delu Neussa, neposredno ob avtocesti A52 blizu Büdericha. Na odprtju nove stavbe konec junija je bilo več kot 200 gostov iz kroga strank in iz organizacije Weishaupt. Prostorna nova stavba ima 900 kvadratnih metrov skladiščnega prostora za hitro dobavo strankam in 1200 kvadratnih metrov pisarniških prostorov. To vključuje 250 kvadratnih metrov velik center za teoretično in praktično usposabljanje strokovnih delavcev in servisnih tehnikov. Za praktično usposabljanje so na voljo vsi izdelki v delujočem stanju. To so talni in stensko montirani plinski in oljni kondenzacijski sistemi z močjo od 2 do 45 kW, geotermalne toplotne črpalke in toplotne črpalke zrak/voda z močjo med 7 in 11 kW, sistemi za shranjevanje energije in kombinirani hranilniki ter trije preskusni plamenični kotli z močjo od 70 do 600 kW za usposabljanja v zvezi z gorilniki. Novo stavbo ogreva/hladi reverzibilna toplotna črpalka slanica/voda z močjo 70 kW in plinski kondenzacijski kotel z močjo 90 kW. Sistem upravljanja stavbe hčerinske družbe Weishaupt Neuberger ureja in krmili celotno hišno tehniko. Družba BauGrund Süd, ki je prav tako del skupine Weishaupt, se je lotila raziskovanja in analize podtalja in izvedbe geotermalnih vrtin. Z novim sedežem podružnice v Neussu družba Weishaupt znova intenzivnejše pristopa k strankam, širi ponudbe usposabljanja za stranke in svoje tehnične prodajne sposobnosti. Družba Weishaupt je nove podružnice s to opremo že zagotovila v Hamburgu, Dortmundu, Frankfurtu in Berlinu.

Up