Please select a page template in page properties.

Vaš vstop v temo ogrevanja. Z našo storitvijo.

Zanesljiva subvencija. Za Vaš Projekt.

V številnih državah je na voljo finančna podpora za posodobitev ali nakup ogrevalnega sistema. Spoznajte možnosti subvencioniranja, na katere lahko računate. V Sloveniji so trenutno aktualne subvencije Eko sklada, ki subvencionira energijsko varčna ogrevanja v novogradnji in obstoječih stavbah. Izkoristite svoje možnosti subvencioniranja: posvetujte se s svojim izvajalcem ogrevanja.

Vaš projekt. Naša podpora.

Vašim izvajalcem ogrevanja pomagamo pri izbiri idealne rešitve, tako za modernizacijo kot za nakup ogrevalne naprave, in jim za vse potrebe ponudimo ustrezne izdelke in sisteme.

Preprosto prihranite energijo. Z nekaj nasveti.

Prilagoditi sobno temperaturo

Ogrevanje že, vendar samo toliko, kolikor je potrebno. Za 1 °C nižja sobna temperatura pomeni do 6-odstotni prihranek stroškov energije in ogrevanja.

Pravilno prezračevanje

Eden od klasičnih nasvetov za varčevanje energije pri ogrevanju. Pomembno: ko zračite prostor, naj bo sobni termostat izključen.

Modernizacija

So stroški ogrevanja še vedno previsoki? Sodobni kondenzacijski Kotel  prihrani do 30 % stroškov energije za ogrevanje in toplo vodo.

Informacijski material. Prenesite ali naročite brezplačno.

Potrebujete informacije o učinkovitih Weishauptovih ogrevalnih in solarnih sistemih ter toplotnih črpalkah in naših storitvah? Izberite izdelek in si brezplačno prenesite gradivo z informacijami ali pa si dokumente naročite na dom.

Vaša vprašanja.Naši odgovori glede subvencij.

Kakšne subvencije obstajajo za ogrevalne naprave pri novogradnjah?

Sheme subvencioniranja in kreditiranja, ki jih razpisuje Eko sklad spodbujajo prehod na ogrevalno tehniko, usmerjeno v prihodnost. Za pomoč pri načrtovanju svoje prenove ogrevanja se obrnite na izvajalca ogrevanja v svoji bližini. S svojim znanjem, praktičnimi nasveti pri načrtovanju in prilagojenimi rešitvami vam bo pomagal izpolniti vse zakonske zahteve in optimalno izkoristiti obstoječe možnosti financiranja. Dovolite, da vam svetujemo.

Ali je možna subvencija tudi za storitve svetovanja in načrtovanja?

Ne, za storitve svetovanja in načrtovanja ne obstajajo subvencije.

Ali obstajajo državne subvencije za prehod na alternativne vire energije, npr. na solarne sisteme ali toplotne črpalke?

Da, trenutno so za ogrevanje iz obnovljivih virov energije na voljo sredstva za financiranje. V Sloveniji ureja subvencije Eko sklad. Več informacij najdete na www.ekosklad.si.

Iskalnik Weishaupt partnerjev. Hitro in enostavno iskanje.

Iskalnik Weishaupt partnerjev. Hitro in enostavno iskanje.

Podružnice za Weishaupt proizvode. Hitro in enostavno iskanje.

Prosim izberite kraj.

Uporabi mojo lokacijo
Back
Rezultati iskanja Rezultat iskanja Brez rezultatov
Nalaganje rezultatov

Poiščite za Vas primerno podružnico:

Up