Please select a page template in page properties.

Weishaupt. To je zanesljivost.

Ime Weishaupt pomeni zanesljivost, visoko kakovost in najboljši servis. Kot družinsko vodeno srednje veliko podjetje smo dovolj veliki, da smo z našo energijsko tehniko uspešni po celem svetu. Smo pa tudi dovolj majhni, da lahko ukrepamo neodvisno, odgovorno, fleksibilno in dosledno.

Zanesljivo raziskovanje

V Weishauptovem raziskovalnem in razvojnem centru trenutno okoli 100 visoko specializiranih tehnikov, konstruktorjev in inženirjev razvija tehnične izdelke za serijsko proizvodnjo. Tukaj se ustvarja temelj za zanesljivo Weishauptovo tehniko.

Zanesljiva izdelava

Visoka kakovost in natančnost je naše merilo. »Know-how« naših kvalificiranih sodelavcev tiči v vsakem proizvodu in je predpostavka za uspešno rast podjetja. Pri Weishauptu gredo na tržišče samo dozorele naprave in nadomestni deli, ki pri stranki zanesljivo upravljajo svoje delo.

Zanesljivi servis

Dober servis je zelo pomemben del naše obsežne ponudbe storitev. Kompetentni strokovnjaki so za naše stranke vedno na voljo, kadar nas potrebujejo. Z rednimi izobraževanji naših strokovnih partnerjev, servisnih tehnikov in sodelavcev vedno skrbimo za to, da je posredovano aktualno znanje o proizvodih in tehniki in da se to znanje lahko praktično uporabi ter s tem omogoči zanesljivo delovanje servisa.

Zaposlitev v mednarodnem podjetju

Ime Weishaupt pomeni zanesljivost, visoko kakovost in najboljši servis.

Kot družinsko vodeno, srednje veliko podjetje smo dovolj veliki, da smo z našo energijsko tehniko uspešni po celem svetu. Smo pa tudi dovolj majhni, da lahko ukrepamo neodvisno, odgovorno, fleksibilno in dosledno. Kot družinsko podjetje ne nosimo samo odgovornosti za naše proizvode, temveč tudi za naše sodelavce.

To zaupanje dobimo nazaj v obliki odgovorne, zveste delovne kulture. Podatek, da so pri nas uslužbenci zaposleni po 25, 40 ali celo 50 let, nam gotovo pove več kot katerikoli lesketajoč prospekt. Dobra klima, sestavljena iz dela, veselja in zanesljivosti, je temelj zadovoljstva naših kupcev po celem svetu.

Trenutno ni prostih delovnih mest.

Če se nam želite predstaviti, lahko na sledeči elektronski naslov posredujete vaše podatke: info@weishaupt.si

Weishaupt. V številkah.

0kvadratnih metrov raziskovalnega in razvojnega centra v Schwendiju.
0zaposlenih v Weishaupt skupini po svetu
0milijonov evrov prometa v letu 2023
0podružnic v Nemčiji
0hčerinskih podjetij v Weishaupt skupini po svetu
0držav z Weishaupt predstavniki in zastopniki
Weltkarte Standorte

Weishaupt lokacije. Po vsem svetu.

Vse o energiji. Vse iz ene roke.

Energijska tehnika

Weishauptovi ogrevalni sistemi, gorilniki, toplotne črpalke in solarni kolektorji se odlikujejo z varčnostjo, dolgo življenjsko dobo in zanesljivosti pri obratovanju. Izdelujejo jih v Nemčiji in Švici.

www.weishaupt.de
Pridobivanje energije

BauGrund Süd spada med vodilna podjetja na področju površinske geotermije. Izkušnje izhajajo iz več kot 20.500 nameščenih naprav in več kot 3 milijona metrov vrtalnih lukenj. Flota sestavljena iz več kot 40 vrtalnih naprav, ponuja celovite proizvode in storitvene pakete.

www.baugrundsued.de
Upravljanje z energijo

Neuberger naredi zgradbe bolj učinkovite. Zaradi pametnega omrežja in krmiljenja hišnih-tehničnih naprav se poraba energije pri velikih zgradbah zmanjša na minimum.

www.neuberger.net

Weishaupt: zgodba o uspehu. Že od 1952.

Weishaupt je podjetje s tradicijo. V Schwendiju razvija in proizvaja tehnologijo ogrevanja že skoraj 70 let. Podjetje Weishaupt, ki se je začelo ukvarjati z oljnimi gorilniki, se danes ponaša z obsežnim znanjem na področju energetske tehnologije ter proizvodnje in upravljanja energije.

Iskalnik Weishaupt partnerjev. Hitro in enostavno iskanje.

Iskalnik Weishaupt partnerjev. Hitro in enostavno iskanje.

Podružnice za Weishaupt proizvode. Hitro in enostavno iskanje.

Prosim izberite kraj.

Uporabi mojo lokacijo
Back
Rezultati iskanja Rezultat iskanja Brez rezultatov
Nalaganje rezultatov

Poiščite za Vas primerno podružnico:

Up