Please select a page template in page properties.

Monoblok toplotne črpale zrak/voda Aeroblock® z naravnim hladilnim sredstvom R290 (propan)

Z Aeroblock® WAB 8 in 11 (modulirano do 8 ali do 11 kW) Weishaupt predstavlja novo generacijo monoblok toplotnih črpalk.

Naravno hladilno sredstvo R290 (propan) je napolnjeno v hermetično zaprtem hladilnem krogu. To pomeni, da za namestitev ni potreben opravljen izpit za dela na hladilnem krogu.

Zunanja obloga z akustičnimi prevlekami v povezavi z optimiziranimi aluminijastimi žaluzijami in inovativno tehnologijo ventilatorjev zagotavlja zelo tiho obratovanje. To pomeni, da se Aeroblock®  lahko namesti tudi v neposredni bližini zgradb.

Delovanje toplotne črpalke brez dodatnega električnega grelnika pri zunanjih temperaturah do -22 °C in temperaturi predtoka do 70 °C je mogoče doseči z inovativnim hladilnim krogom.

Srce sistema je uparjalnik BlueFin z izjemno veliko sprejemno površino za energijo okolja 24 m2 (8 kW) ali 35 m2 (11 kW) ter elektronski ekspanzijski ventil s hitrim odzivom za ogrevanje, hlajenje in odtajanje.

Inovativni Scroll kompresor »Low Sound« s tehnologijo hitrega inverterja zagotavlja zelo tiho delovanje, hitro doseganje določenih nastavljenih vrednosti in dolgo življenjsko dobo. Bogato serijsko opremo dopolnjuje popoln sistem za izločevanje nečistoč in odzračevanje.

V povezavi s kombiniranim hranilnikom WKS LE #4 z vgrajeno regulacijo je namestitev sistema izjemno preprosta.

Up