Please select a page template in page properties.

Kombinirani hranilnik WKS 300/100 LE #4

Novi kombinirani hranilnik Weishaupt WKS 300/100 LE #4 v enem kompaktnem ohišju združuje hranilnik sanitarne vode (300 l), hranilnik (100 l) in tehnologijo regulacije.

Ta model kombiniranega hranilnika je glede hidravlike, zmogljivosti in tehnologije regulacije natančno usklajen z monoblok toplotnimi črpalkami zrak/voda Weishaupt Aeroblock® WAB 8 in WAB 11.

Zato je montaža bistveno lažja. Tako ne boste prihranili zgolj časa, temveč tudi denar. Novi kombinirani hranilnik WKS potrebuje le 0,54 m2 tlorisne površine. Toplotno črpalko lahko priključite na levi ali desni strani. S tem je postavitev zelo prilagodljiva.

Opcijsko je mogoče priključiti cirkulacijski vod, prav tako pa je možno površinsko hlajenje brez znižanja temperature pod točko rosišča. Za ogrevanje, mirno hlajenje in sanitarno toplo vodo je vgrajena visoko učinkovita obtočna črpalka. Poleg tega sta nameščena 3-stopenjski cevni grelnik (3 × 2,3 kW) in tesen 3-potni ventil za ogrevanje in sanitarno toplo vodo. Kompozitna toplotna izolacija (vakuumska izolacija) hranilnikov in toplotna izolacija vseh posameznih sestavnih delov zagotavljata najmanjše toplotne izgube.

Vgrajeni regulator toplotne črpalke WAB ima sistemsko krmilno ploščo z barvnim zaslonom in intuitivnim konceptom upravljanja (pritisni in obrni) ter svetlobno letev LED. Standardna oprema vključuje povezavo LAN, hlajenje, kalorimeter in regulacijo ogrevalnega kroga, sanitarne tople vode in cirkulacije. Profesionalna kabelska povezava zagotavlja preprosto namestitev, ločitev elektronike od sestavnih delov, ki so izpostavljeni vodi, pa zagotavlja veliko varnost delovanja.

Rezultat je popolnoma usklajen in vizualno urejen sistem. S to rešitvijo, ki je pripravljena za priključitev, se sistemi toplotnih črpalk hitro načrtujejo in preprosto namestijo.

Up